05.02.2016 19:50

Ten Hag geeft opstelling tegen PSV niet prijs

Trainer Erik ten Hag van FC Utrecht houdt zijn kaarten tegen de borst voor de tweede confrontatie in vier dagen tijd met PSV. De ploeg uit de Domstad verraste de landskampioen donderdag in de kwartfinale van het bekertoernooi voor eigen publiek (1-3). Zondag staan beide clubs weer tegenover elkaar, dan in De Galgenwaard voor de competitie.

"Het is de vraag welke kaart we zondag trekken", zei Ten Hag vrijdag een tikkeltje mysterieus. "Misschien wel een andere dan donderdagavond. Daar heb ik mijn gedachten over, maar nog geen beslissing over genomen."

De stunt van Utrecht donderdag in Eindhoven volgde op twee nederlagen in de eredivisie, tegen Roda JC en FC Twente. "We kunnen alles uitdenken, het plan kan goed zijn. Maar als de instelling niet 100 procent is, dan kan het gebeuren dat je binnen acht minuten tijd twee goals incasseert zoals tegen Twente", waarschuwt Ten Hag. "En dan is de wedstrijd weg. We moeten voor PSV-thuis het juiste spanningsveld creëren. Geloof en vertrouwen zal er zonder meer zijn bij de spelers."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner