06.02.2016 19:58

Kada maakt debuut voor Heracles tegen PEC

Heracles Almelo treedt zaterdagavond met een nieuweling aan tegen PEC Zwolle. Tarik Kada, die deze winter overkwam van sc Heerenveen, maakt op de flanken zijnd debuut in het shirt van Heracles Almelo.

Kada vormt samen met Wout Weghorst en Brahim Darri de aanvallende linie van Heracles Almelo, dat verder weinig verrast met de basisopstelling. Het ijzersterke trio Iliass Bel Hassani, Joey Pelupessy en Thomas Bruns vormt de motor van de ploeg en mag zich ook tegen PEC Zwolle laten zien.

Ook bij de andere formatie uit Overijssel zijn er weinig verrassingen in de basisopstelling. Kingsley Ehizibue is in de verdediging de vervanger van de vertrokken Trent Sainsbury, maar verder stuurt Ron Jans zijn sterkste elf het veld op. Op de bank was het echter puzzelen voor de oefenmeester, getuige de aanwezigheid van jongelingen als Mark Bruintjes, Tarik Evre en Sander Thomas. Dario Tanda is de verrassing op de bank, hij tekende op amateurbasis voor PEC Zwolle en moest beginnen bij de beloften, maar maakt meteen al onderdeel uit van de wedstrijdselectie.

De wedstrijd is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner