07.02.2016 10:59

Veerman: "Mijn goal was het enige positieve"

Henk Veerman heeft hard uitgehaald naar zijn teamgenoten en zichzelf na de nederlaag tegen FC Twente. Vlak voor tijd stond het nog 1-1 in Friesland, maar dankzij Jerson Cabral en Hakim Ziyech werd het alsnog 1-3.

"Mijn goal was wel het enige positieve van de avond", stelt de lange spits op de clubwebsite van sc Heerenveen. Het doelpunt viel ietwat gelukkig na geklungel achterin bij FC Twente. "Het is wel lekker als je ze zo krijgt, maar ze moeten natuurlijk nog wel zitten."

Zijn vroege treffer werd vlak voor rust echter teniet gedaan door verdediger Bruno Uvini, die in de veertigste minuut raak kopte. "We gaven tot dat moment weinig weg en dan laat je iemand zo inkoppen", mokt Veerman na. Vlak voor het laatste fluitsignaal ging het echter volledig mis voor sc Heerenveen, dat een punt weggaf. 

"Het was rommelig, maar we moeten hier niet te zwaar aan tillen. We hebben drie mooie overwinningen op rij gepakt en zaterdagavond hadden we een beetje pech. We zijn niet terug bij af, daarvoor hebben we de afgelopen weken te goed gespeeld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner