07.02.2016 12:04

Janssen na goal: "Ik matchwinner? Het team"

Met een heerlijke goal (zie beelden onder dit bericht) bezorgde spits Vincent Janssen zijn ploeg de drie punten tegen Vitesse. Op de clubwebsite van AZ wil de aanvaller echter niets weten van zijn eigen prestatie, het team heeft de punten gepakt.

"Ik matchwinner? Ik denk dat het team vandaag de matchwinner is", stelt de goaltjesdief. "We hebben met z’n allen geknokt tot de laatste minuut, iedereen ging vol in de strijd. Misschien was het een wedstrijd die niet soepel verliep qua voetbal, maar daar hebben wij op dit moment maling aan. Als je drie punten pakt en zo knokt, dan kan het mooie voetbal ons vandaag even gestolen worden."

AZ kruipt door de overwinning over Vitesse heen en staat zodoende voor de eerste keer dit seizoen op een plek die aan het einde recht geeft op play-offs voor Europees voetbal. Als NEC zondag drie punten pakt, zakt AZ nog een plaats, maar dan staat de ploeg er nog steeds prima voor met een zesde plek. De Alkmaarders speelden in de eerste seizoenshelft nog Europees voetbal, maar zijn inmiddels uitgeschakeld in de Europa League. Wel is de ploeg nog actief in het bekertoernooi. In de halve finale staat de ploeg tegenover Feyenoord.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner