07.02.2016 15:08

Cabral in vorm: "Een heerlijke beloning"

Jerson Cabral scoorde tegen sc Heerenveen en dat geeft de vleugelaanvaller extra vertrouwen. De aanvaller is de laatste tijd in vorm.

Bij FC Twente leek Cabral op een dood spoor te zijn beland, maar de laatste weken maakt hij in druk. De goal is dan voor hem een bevestiging dat hij goed bezig is. "Zo'n goal maakt het natuurlijk net iets anders", zegt Cabral in gesprek met NOS. "Afgelopen week was ik voor mijn gevoel ook goed bezig. En ik had ook al een assist tegen Heracles Almelo. Dan is dit wel een heerlijke beloning. Er zaten ook wel een paar goede acties tussen, het ging wel lekker inderdaad. De afgelopen weken is dat allemaal beter geworden."

Cabral kreeg de nodige kritiek te verwerken dit seizoen, terwijl ook FC Twente veelvuldig in het nieuws was. "Mensen hebben altijd wel wat te zeggen, er worden dingen geschreven die niks met voetbal te maken hebben", aldus Cabral. "Dat is in mijn ogen ook niet altijd de waarheid. Dat probeer ik achter me te laten, het gaat om het voetbalen. Ik weet wat ik kan, dat is nu goed gelukt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner