07.02.2016 21:31

Jozefzoon terug bij de eerste elf: "Heerlijk"

Florian Jozefzoon (l.) reageert te laat op een diepe bal, waardoor Rico Strieder kan ingrijpen tijdens FC Utrecht - PSV. (07-02-2016)
Florian Jozefzoon (l.) reageert te laat op een diepe bal, waardoor Rico Strieder kan ingrijpen tijdens FC Utrecht - PSV. (07-02-2016)

Na maandenlang blessureleed keerde Florian Jozefzoon terug in de basisopstelling van PSV. De buitenspeler kreeg eerder al een kans bij Jong PSV en als invaller ook bij het eerste elftal, maar tegen FC Utrecht stond hij er vanaf het begin.

"Ik heb zo hard moeten werken om terug te komen. Dat was een heerlijk moment", kijkt Jozefzoon samen met Metro terug op het eerste fluitsignaal in de Galgenwaard. Twee uur voor aanvang van de wedstrijd gaf trainer Phillip Cocu zijn opstelling prijs aan de spelers. "Het was een geweldig gevoel om te horen dat ik mocht starten. Dit is waar ik al die tijd naartoe heb gewerkt."

Het is voor Jozefzoon nog even wachten op zijn eerste, volledige wedstrijd, aangezien hij tegen FC Utrecht naar de kant werd gehaald. Voor Jozefzoon kan zijn tweede seizoenshelft echter niet meer stuk. "Ik voel me heerlijk en ik ben blij dat ik er weer bij zit. Zeker nu we in de fase zijn aanbeland waarin de prijzen worden verdeeld. Vorig jaar werden we kampioen, maar die titel voelt misschien voor de helft als mijn titel. Mochten we straks weer met die schaal staan, dan zal dat voor mij heel anders voelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner