08.02.2016 08:29

Snelle goal Ibrahimović helpt PSG aan zege

Paris Saint-Germain heeft zondag de Franse klassieker tegen Olympique Marseille gewonnen. De ploeg van trainer Laurent Blanc pakte in het kolkende Stade Vélodrome de winst: 1-2. Ángel Di Maria maakte het winnende doelpunt.

Zlatan Ibrahimović had PSG al binnen twee minuten op voorsprong gezet in Marseille. De thuisclub, met Karim Rekik de hele wedstrijd op de bank, kwam halverwege de eerste helft langszij via Rémy Cabella. De beslissing viel in de 71e minuut. Di Maria kapte een tegenstander uit en schoot de bal met links in de korte hoek langs doelman Steve Mandanda. Gregory van der Wiel ontbrak bij de titelverdediger uit Parijs. De rechtsback herstelt van een blindedarmoperatie.

Titelverdediger PSG heeft aan kop van de Ligue 1 liefst 24 punten voorsprong op de nummer twee, AS Monaco.