08.02.2016 10:35

Emotionele Kashia: "Ouders moesten huilen"

Guram Kashia zat de laatste maanden op de bank, maar keerde tegen AZ Alkmaar terug in de basis. De verdediger van Vitesse is vooral dankbaar voor de steun die hij kreeg van de fans.

De aanvoerder verloor na zijn hamstringblessure zijn plek in de basis van Vitesse, maar de supporters staken hem een hart onder de riem. "Dat was een grote prestatie voor mij, die mijn familie emotioneel maakte. Ik voelde me er echter oncomfortabel door", zegt hij over zijn reserveplek. Tegen het Algemeen Dagblad neemt hij even de tijd om de Vitesse-fans te bedanken. "Ik werd er emotioneel door. Mijn familie helemaal. Mijn vader en ook mijn moeder. Die moest huilen toen ze hoorde dat duizenden supporters mij zo steunden."

Kashia waardeert de supporters, maar door aan hem steun te betuigen werd het wel ongemakkelijk in de kleedkamer. "Voor het team en mijn concurrenten was dat niet gemakkelijk. Ik ben er ook met Arnold en Maikel (Kruiswijk en Van der Werff, red.) over gaan praten", legt de Georgiër uit. "Ik heb ze eerlijk verteld dat ik het vervelend voor ze vond. Dat konden ze wel waarderen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner