10.02.2016 10:47

Nuytinck in lastig parket bij RSC Anderlecht

Bram Nuytinck (l.) probeert Zlatan Ibrahimović (r.) van zich af te schudden tijdens Anderlecht - Paris Saint-Germain. (23-10-2013)
Bram Nuytinck (l.) probeert Zlatan Ibrahimović (r.) van zich af te schudden tijdens Anderlecht - Paris Saint-Germain. (23-10-2013)

Bram Nuytink komt dit seizoen maar weinig aan spelen toe bij Anderlecht. In de winterstop mocht de Nederlander echter absoluut niet vertrekken. Nuytinck is bang om in de vergetelheid te raken.

"Eind vorig seizoen verlengde ik mijn contract tot 2018, dan heb je bepaalde verwachtingen", vertelt de verdediger aan Voetbal International. "Dat Anderlecht mij niet wil laten gaan, kan je als een compliment opvatten. Maar nu moeten we wel goed kijken naar de toekomst. Als je zoals in mijn geval anderhalf jaar niet regelmatig in actie komt, neemt het gevaar toe dat je in de vergetelheid raakt."

De verdediger kwam dit seizoen pas in vijf wedstrijden in actie, waar Nuytinck het lastig mee heeft. "In de eerste twee jaren was ik basisspeler, speelde ik Champions League en wonnen we de landstitel. Dan is dit een grote omslag. Zoals het ook voor de club wennen is dit seizoen Europa League te spelen in plaats van Champions League.."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner