10.02.2016 19:35

Doelpunt tegen Ajax gaf Toornstra korte boost

Jens Toornstra viert met onder meer Renato Tapia (l.) zijn doelpunt voor Feyenoord tegen Ajax in de Eredivisie. (07-02-2016)
Jens Toornstra viert met onder meer Renato Tapia (l.) zijn doelpunt voor Feyenoord tegen Ajax in de Eredivisie. (07-02-2016)

Jens Toornstra stond afgelopen weekend tijdens de Klassieker tegen Ajax (2-1) opeens weer in de basis van Feyenoord. De middenvelder deed van zich spreken door de Rotterdammers op voorsprong te zetten.

"Dat smaakt naar meer. We hadden gehoopt de negatieve reeks te doorbreken, dus we waren wel even aangeslagen. Ik denk dat we als team er wel stonden, wat we eerst misschien wat minder hadden. Daar moeten we op voortborduren", zo kijkt de voormalig speler van ADO Den Haag terug tegenover Omroep West.

Toornstra was blij met zijn treffer. "Ik was op dat moment heel blij dat ik belangrijk kon zijn voor het team. Uiteindelijk heb ik er niks aan, want we hebben verloren. Maar het was zeker wel even een boost voor mij."

Samen met de spelers en het publiek nam ook de selectie van Feyenoord afscheid van John Heitinga. "Voor hem was het zeker mooi. Ik heb een aantal keer met hem mogen werken, een heel vriendelijke en aardige jongen. Ik denk dat hij heel trots op zijn carrière mag zijn. Of ik daar ook voor zou tekenen? Dat denk ik wel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner