14.02.2016 09:53

Kashia opgeleefd: "Zo blij als een kind"

Sam Larsson (l.) probeert op snelheid langs Guram Kashia te komen. (13-02-2016)
Sam Larsson (l.) probeert op snelheid langs Guram Kashia te komen. (13-02-2016)

Guram Kashia is zo blij als een kind nu hij weer op het veld staat en minuten maakt voor Vitesse. Na een tussenperiode zonder speelminuten mocht hij weer meedoen in Arnhem, waar de supporters hem groots verwelkomden.

De Georgiër kende een mooie rentree in het GelreDome. Hij werd, met de aanvoerdersband om zijn arm, verwelkomd in Arnhem door middel van een banner van flinke grootte. "Ik ben nu zo blij als een kind. Ik heb behoorlijk wat ruzietjes gehad met de trainers toen ik niet speelde", aldus Kashia voor de camera's van FOX Sports. Hij was, net als de supporters, niet blij toen hij op de bank zat. "Er is geen speler die blij is als hij niet speelt. Ook ik was erg teleurgesteld en heb dat ook laten merken, ook al was dat geen goed gedrag van mij. Ik had een week of twee nodig om ervan te herstellen dat ik niet speelde."

"Ik heb nu een geweldige relatie met de trainers, dat kan ik nu wel zeggen na deze wedstrijd", vertelde de 28-jarige verdediger. "Wat de fans hadden voorbereid vandaag was echt prachtig. Ik heb hier lang niet gespeeld, maar ik heb genoten. Ik denk dat we goed hebben gespeeld en we verdienden deze zege."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner