14.02.2016 11:25

Veldwijk niet wanhopig na doelpuntdroogte

PEC Zwolle-spits Lars Veldwijk heerst in de lucht in het duel tussen FC Utrecht en PEC Zwolle (24-01-2016)
PEC Zwolle-spits Lars Veldwijk heerst in de lucht in het duel tussen FC Utrecht en PEC Zwolle (24-01-2016)

Met negen doelpunten heeft Lars Veldwijk het vizier op scherp staan dit seizoen, maar in de afgelopen duels lukte het de spits van PEC Zwolle niet om te scoren. De lange aanvalsleider scoorde al vijf wedstrijden op rij niet.

"Ik denk er ook over na, kijk ook naar mijn eigen spel. Een spits moet scherp blijven. Ik moet doelpunten maken en dat is nu me nu vijf wedstrijden niet gelukt. Wanhopig ben ik niet. Kansen komen er altijd. Ik denk dat het goede moment vanzelf weer komt", kijkt Veldwijk naar zijn eigen prestaties voor de belangrijke wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord.

Het duel op de zondagmiddag gaat tussen twee ploegen die het moeilijk hebben, weet ook Veldwijk. "Het zit even tegen bij ons, net als bij Feyenoord. Het wordt een spannend duel. Beide ploegen snakken naar een overwinning", geeft Veldwijk zijn mening in gesprek met de NOS. Feyenoord ging al zes keer achter elkaar onderuit in de Eredivisie, terwijl ook PEC Zwolle maar één keer won in de laatste vijf competitiewedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner