15.02.2016 10:31

Gio: "Die vraag moet je niet aan mij stellen"

De positie van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord begint na de zeven nederlagen op rij te wankelen. De trainer van de Rotterdammers gaat echter rustig door met zijn werkzaamheden.

De Telegraaf vraagt aan de oefenmeester of hij wel bij Feyenoord mag blijven. "Die vraag moet je niet aan mij stellen", aldus de voormalig linksback. "Ik blijf doorgaan waarmee ik bezig ben en doe alles om dit te keren. Het enige dat ik kan doen is mijn energie steken in dingen waarvoor ik verantwoordelijk ben en dat zal ik ook zeker blijven doen. Of ik denk dat dit níét een klus voor mij is? Op dit moment niet, nee."

Van Bronckhorst ontkent echter niet dat Feyenoord in een moeilijke fase zit. "Ja, mentaal krijg je nu gewoon klappen te verduren. Niet alleen ik, maar ook de spelers en iedereen binnen de club", aldus de jonge trainer die ook positieve dingen ziet. "Ik zie wel een team dat ervoor gaat en strijd levert, wat ook moeilijk is en mentaal moeite kost in deze fase. In momenten dat we kunnen scoren doen we dat niet. Dat gaat in de koppies zitten bij de jongens en de winst die ons vertrouwen geeft blijft daardoor uit. Alle ploegen om ons heen komen er nu bij of gaan over ons heen. Naast de beker, hebben we nog genoeg om voor te spelen dit seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner