17.02.2016 14:01

Toekomst Van der Maarel bij Utrecht onzeker

Mark van der Maarel viert zijn treffer tijdens het competitieduel SC Cambuur - FC Utrecht. (12-02-2016)
Mark van der Maarel viert zijn treffer tijdens het competitieduel SC Cambuur - FC Utrecht. (12-02-2016)

Het is vooralsnog onduidelijk waar de toekomst van Mark van der Maarel ligt. De verdediger van FC Utrecht heeft een aflopende verbintenis in Utrecht, maar ontving nog geen nieuwe aanbieding van FC Utrecht.

Van der Maarel is momenteel bezig aan een sterk seizoen bij FC Utrecht. De verdediger liet tijdens de winterse transferperiode een transfer naar het buitenland schieten. FC Utrecht is Van der Maarel nog niet vergeten. De verdediger kan op korte termijn een aanbieding van FC Utrecht verwachten. "Mark staat er top op, dat weet hij en iedereen. We hebben te maken met een budget voor het komende seizoen waaraan we ons moeten houden", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik tegenover Voetbal International

"Vandaar dat we moeten wachten tot we de juiste ruimte in onze nieuwe begroting kunnen vinden de komende maanden", vervolgt Van Schaik. "Wij leven hier naar ons budget en mogelijkheden, dat zijn de afspraken die we hebben gemaakt binnen ons beleid met onze raad van commissarissen. Met Mark ga ik binnenkort eens een bakkie koffie drinken, dat hebben we afgesproken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner