17.02.2016 15:01

Thiago Silva hoopt op aanblijven Ibrahimović

Thiago Silva hoopt dat Zlatan Ibrahimović ook aankomend seizoen speler is van Paris Saint-Germain. De Zweedse aanvaller heeft een aflopende verbintenis, waardoor zijn toekomst onzeker is.

"Het is moeilijk, omdat het mijn zaken niet zijn", begint Thiago Silva tegenover Sky Sports. "Ik weet niet wat de overwegingen van Zlatan zijn en ik weet ook niet wat de voorzitter (Nasser Al-Khelaïfi, red.) van plan is. Maar als je bekijkt wat Ibrahimović dit seizoen allemaal voor ons gedaan heeft, dan zal de voorzitter snel een keuze moeten maken."

"Een speler als Ibrahimović is onvervangbaar", vervolgt de Braziliaanse verdediger. "Ik weet dat de voorzitter een intelligente man is en ik denk dat hij het contract van Ibrahimović gaat verlengen... als Zlatan dat wil." Zolang er geen duidelijkheid is rondom Ibrahimović blijft het gissen rondom de toekomst van de spits. Naar verluidt staat hij in de belangstelling van Chelsea en Manchester United, terwijl er ook interesse is vanuit Italië. Daarnaast zou ook de Major League Soccer een optie zijn voor Ibrahimović en is het eveneens niet uitgesloten dat Ibrahimović bij Paris Saint-Germain blijft.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner