17.02.2016 15:32

Jozefzoon reëel: "Anders sta ik er naast"

Florian Jozefzoon maakt speelminuten tijdens het competitieduel Excelsior - PSV. (27-01-2016)
Florian Jozefzoon maakt speelminuten tijdens het competitieduel Excelsior - PSV. (27-01-2016)

Florian Jozefzoon weet dat de concurrentiestrijd groot is bij PSV. De vleugelaanvaller keerde onlangs terug van een zware blessure, maar weet dat hij hard moet blijven werken.

"De concurrentie is inderdaad groot", aldus Jozefzoon tegenover Voetbal International. "Lekker? Ja, voor de trainer wel, haha. We tillen elkaar naar een hoger niveau omdat we weten dat niemand kan of mag verslappen. De trainer hoeft mij echt niet te vertellen dat ik in deze selectie extra mijn best moet doen. Als ik dat niet doe, sta ik er gewoon naast. Simpel."

Tegen FC Utrecht (2-0 overwinning) mocht Jozefzoon in de basis beginnen. "Ach, ik zeg al sinds mijn blessure dat ik er sterker uit zou komen. Die basisplek laat zien dat ik op de goede weg ben. Verder let ik niet echt op wat mensen over me zeggen. Natuurlijk krijg ik wel mee dat ik een beetje onderschat word. Maar dat heb ik liever dan dat ik overschat word. Nu zijn mensen positief verrast, terwijl ze anders zouden denken dat ik beter ben dan ik daadwerkelijk ben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner