17.02.2016 16:34

Karsdorp traint nog niet bij Feyenoord

Rick Karsdorp (r.) reageert als eerste op een losgeslagen bal, terwijl Henk Veerman toch de achtervolging inzet. (28-01-2016)
Rick Karsdorp (r.) reageert als eerste op een losgeslagen bal, terwijl Henk Veerman toch de achtervolging inzet. (28-01-2016)

Feyenoord kan zondagmiddag tegen Roda JC Kerkrade waarschijnlijk weer geen beroep doen op Rick Karsdorp. De rechtsback van Feyenoord ontbrak woensdag op de training van de Rotterdammers.

Karsdorp moest afgelopen weekend ook al verstek laten gaan. De rechtsback, die kampt met een liesblessure, miste daardoor het competitieduel met PEC Zwolle (3-1 nederlaag). Karsdorp werd in Zwolle vervangen door Bart Nieuwkoop. Laatstgenoemde werd - net als Karsdorp - omgeturnd van middenvelder tot rechtsback.

Eerder dit seizoen was Nieuwkoop ook al de vervanger van de geblesseerde Karsdorp. De rechtsback moest toen de wedstrijden tegen De Graafschap (2-1 overwinning), sc Heerenveen (5-2 overwinning) en AZ Alkmaar (3-1 overwinning) aan zich voorbij laten gaan. Aangezien Karsdorp woensdag niet aanwezig was tijdens de training van Feyenoord, waar Dick Advocaat overigens voor het eerst aanwezig was als adviseur, lijkt de kans klein dat Karsdorp zondagmiddag inzetbaar is tegen Roda JC. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner