18.02.2016 10:17

Zlatan blijft rustig: "Heb nog drie maanden"

Zlatan Ibrahimović heeft vooralsnog geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomst en hij is ook niet van plan om snel een beslissing te nemen. Maar de Zweed is wel van mening dat er grote dingen staan te gebeuren.

Ibrahimović is inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen bij Paris Saint-Germain, maar de boomlange Zweed heeft een aflopend contract in Frankrijk. Ibrahimović wordt in verband gebracht met een transfer naar Engeland, terwijl naar verluidt ook een terugkeer naar Italië een optie is voor de aanvaller van Paris Saint-Germain. Bovendien is het niet uitgesloten naar Ibrahimović naar de Verenigde Staten vertrekt om David Beckham met zijn nieuwe club te helpen, maar het is eveneens niet uitgesloten dat Ibrahimović bij Paris Saint-Germain blijft.

"Ik heb nog een contract voor drie maanden", zei Ibrahimović na afloop van het Champions League-duel met Chelsea (2-1 overwinning). "Wat er daarna gaat gebeuren? Er staan grote dingen te gebeuren. Ik ben in ieder geval fit, laten we het daar voorlopig bij laten", aldus Ibrahimović, die dus niet van plan lijkt om zijn carrière te beëindigen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner