19.02.2016 10:34

Ex-speler van PSV op proef bij FC Twente

Geraldo Alberto Antonio probeert de bal te controleren tijdens de competitiewedstrijd Jong PSV - SBV Excelsior. (12-08-2013)
Geraldo Alberto Antonio probeert de bal te controleren tijdens de competitiewedstrijd Jong PSV - SBV Excelsior. (12-08-2013)

Geraldo Alberto Antonio hoopt in de toekomst bij FC Twente aan de slag te kunnen. De 21-jarige aanvaller werkt momenteel een proefperiode af bij de nummer dertien van de Eredivisie.

Zijn management, Prestige Sport, meldt dat Antonio het erg naar zijn zin heeft in Enschede. De jonge aanvaller voetbalde in het verleden in de jeugd van AZ, Feyenoord en PSV. In Eindhoven was hij na verscheidene incidenten echter niet meer welkom.

Daarna ging het bergafwaarts met de carrière van de aanvaller met Angolese roots. Na avonturen bij Sparta Rotterdam en het Portugese CD Santa Clara kwam Antonio bij Topklasser FC Lisse terecht. Daar vertrok hij afgelopen november 'na goed overleg'.

Antonio maakte nooit zijn debuut in de hoofdmacht van PSV, maar speelde namens Jong PSV wel zes wedstrijden in de Jupiler League. Bij Sparta Rotterdam kwam hij tot slechts drie optredens op het tweede niveau.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner