19.02.2016 15:29

Kalezić: "Wordt lastig voor Feyenoord"

Roda JC Kerkrade-trainer Darije Kalezić stuurt zijn manschappen aan tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade. (17-10-2015)
Roda JC Kerkrade-trainer Darije Kalezić stuurt zijn manschappen aan tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade. (17-10-2015)

Roda JC treft Feyenoord op het goede moment, want de Rotterdamse ploeg won al acht wedstrijden op rij niet. Darije Kalezić weet dat de Feyenoord er alles aan is gelegen om te winnen, maar makkelijk gaat het niet worden volgens hem.

"Het is duidelijk dat er bij hen heel veel druk op staat om te winnen, maar ik verwacht dat het niet zo makkelijk voor ze gaat worden. Utrecht, Ajax en Feyenoord hebben allemaal hun systeem veranderd om zich aan ons aan te passen. Wij zijn ook niet genoeg op elkaar ingespeeld om veel te schakelen met systemen", doelt de trainer op de acht nieuwe spelers die hij erbij kreeg in de winterstop in gesprek met Roda JC TV.

Toch vindt Kalezić dat de spelers weinig moeite hebben gehad om zich aan te passen. "Het is een hecht team. Ook de spelers die op de bank zitten leveren hun bijdrage." Onder andere Mike van Duinen en Rydell Poepen werden aangetrokken. Het tweetal met zorgen voor goals, want Roda scoorde het minst van alle Eredivisieploegen. "Twintig doelpunten is heel weinig. Maar als je ziet waar we desondanks staan en hoe we ervoor staan, dan is dat wel een record denk ik", aldus Kalezić.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner