19.02.2016 16:58

Stegeman hoopt te stunten in Eindhoven

Blijdschap bij Heracles Almelo trainer John Stegeman na de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie. (07-12-14)
Blijdschap bij Heracles Almelo trainer John Stegeman na de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie. (07-12-14)

Volgens John Stegeman is PSV zaterdagavond de grote favoriet in het treffen met zijn ploeg. Hoewel Heracles verrassend op de derde plek staat, ligt de druk bij de Eindhovenaren. Toch hoopt Stegeman te stunten met zijn ploeg.

"Voor ons is dit een topwedstrijd. Het is altijd een uitdaging om een goed resultaat te halen bij de koploper. We kijken uit naar deze wedstrijd, ik ben benieuwd. De spelers en het team ontwikkelen zich, dat gaat soms met horten en stoten maar het gaat goed", geeft de trainer aan op de officiële website van Heracles.

Op papier is het een topwedstrijd, maar in de realiteit is het verschil tussen beide ploegen groot. "PSV wil kampioen worden dus zij moeten winnen. Wij willen heel graag winnen, daar zit een verschil in. Maar uiteraard leggen we ons bij voorbaat nergens bij neer, we gaan kijken of we PSV pijn kunnen doen." Een overwinning van Heracles in Eindhoven is alweer ruim vijftig jaar geleden, want op 1 november 1964 werd voor het laatst buitenshuis gewonnen van PSV.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner