20.02.2016 16:36

Feyenoorder voelt omslagpunt: "Vreet aan je"

Feyenoord verloor inmiddels zeven competitiewedstrijden op rij. Tegen Roda JC gaan de Rotterdammers een achtste nederlaag voorkomen, zo beweert Bilal Başaçıkoğlu.

"We trainen feller. Iedereen wil zo graag", vertelde de aanvaller. "Als we drie punten pakken, gaan we net wat lekkerder de deur uit, je slaapt lekkerder en zit lekkerder op de bank. Dat is een aantal weken niet zo geweest en dat vreet aan je. Als we eenmaal winnen, hebben we het er ook niet meer over."

De flankspeler weet dat de Rotterdamse achterban een overwinning eist. "Er zit druk op, dat kan ik niet ontkennen. Als het publiek achter ons staat, is dat goede druk en gaan we de punten hier houden", ging de oud-speler van sc Heerenveen verder tegenover Feyenoord TV.

Başaçıkoğlu is blij met de aanstelling van Dick Advocaat als 'klankbord'. "Hij heeft met mij gepraat en ook met andere jongens. Het zijn de kleine dingen die je niet ziet en waar je niet bij nadenkt. Als hij het zegt, besef je dat er wat in zit en dat ga je proberen uit te voeren. Hopelijk brengt ons dat de goede kant op."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner