20.02.2016 19:52

Van der Lely vervangt geblesseerde Schilder

Zaterdagavond staan FC Twente en SC Cambuur tegenover elkaar. Bij beide ploegen is er slechts één wijziging in de basiself, in beide gevallen wegens een blessure.

Bij FC Twente ontbreekt ten opzichte van vorige week alleen Robbert Schilder. De verdediger viel tegen Roda JC uit met een bovenbeenblessure. Hij trainde al wel weer mee, maar is nog niet fit genoeg om minuten te maken. Hij wordt vervangen dor Jeroen van der Lely. Daarnaast is er nog een debutant in de wedstrijdselectie van de Tukkers: Brem Soumaoro. De 19-jarige middenvelder maakt normaal gesproken zijn minuten bij Jong FC Twente, maar mag nu dus hopen op zijn debuut in het eerste elftal.

SC Cambuur stelde afgelopen week Marcel Keizer aan als de nieuwe trainer, maar de komst van de nieuwe trainer betekent niet dat meteen het hele elftal op de schop gaat. Er is slechts één wijziging in de basiself en die is noodgedwongen. Martijn Barto viel tegen FC Utrecht uit met een hoofdblessure. Hij zit wel bij de wedstrijdselectie, maar is nog niet fit genoeg om te starten. Furdjel Narsingh staat daarom vanavond in de basis.

Volg het duel hier LIVE.

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner