20.02.2016 21:56

Maas wil herhaling van Heerenveen-scenario

Trainer Rob Maas verlaat tevreden het veld van de GelreDome nadat zijn Vitesse met 3-0 heeft gewonnen van sc Heerenveen. (13-02-2016)
Trainer Rob Maas verlaat tevreden het veld van de GelreDome nadat zijn Vitesse met 3-0 heeft gewonnen van sc Heerenveen. (13-02-2016)

Rob Maas hoopt dat zijn Vitesse zondagmiddag eenzelfde prestatie kan afleveren als vorige week. Toen lieten de Arnhemmers sc Heerenveen alle hoeken van het veld zien en wonnen uiteindelijk met 3-0. Zondag staat het duel met De Graafschap op het programma.

"Ik heb gezegd dat we scherp moeten zijn. De omstandigheden zijn in Doetinchem waarschijnlijk iets minder. We moeten spelen zoals tegen Heerenveen en niet meegaan in de strijd en het voetbal van De Graafschap. Het uitvak is in ieder geval vol. Dat is een mooi gebaar van de supporters", laat Maas via de officiële kanalen van Vitesse weten.

De Graafschap pakte vorige week een punt bij Willem II, waardoor de rode lantaarn is overgedragen aan SC Cambuur. "Dat is een compliment voor De Graafschap. Ze zijn thuis nog ongeslagen na de winterstop. Ze hebben maar één missie en dat is erin blijven." Maas vertelt ook dat Dominic Solanke er tegen De Graafschap nog niet bij is. Kelvin Leerdam is een twijfelgeval.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner