21.02.2016 13:55

FC Utrecht met Haller en Boymans in basis

Trainer Erik ten Hag (r.) voert overleg met Sébastien Haller (l.) tijdens FC Utrecht - FC Groningen. (29-08-2015)
Trainer Erik ten Hag (r.) voert overleg met Sébastien Haller (l.) tijdens FC Utrecht - FC Groningen. (29-08-2015)

FC Utrecht begint zondagmiddag het thuisduel met Willem II met een aanval met daarin zowel Sébastien Haller als Ruud Boymans. Het is pas de tweede keer dit seizoen dat trainer Erik ten Hag beide spitsen laat starten.

​Die beslissing is mede gemaakt omdat Patrick Joosten niet honderd procent fit is en op de bank begint. Ook Yassin Ayoub kampt met lichte fysieke klachten en begint daarom als wissel. ​Boymans en de Duitser Andreas Ludwig beginnen daarom vanaf de eerste minuut. Op de bank van FC Utrecht zit voor het eerst sinds maanden Willem Janssen. Hij kampte lang met blessureleed, maakte maandag zijn rentree bij de beloften en zit nu dus weer bij de selectie van Ten Hag. Op de bank van Utrecht zit ook Christian Kum. Net als Ayoub en Joosten was hij een twijfelgeval voor het treffen met Willem II.

Bij Willem II in de basiself weinig verrassingen. Ten opzichte van het treffen met De Graafschap voert trainer Jurgen Streppel een wijziging door. Nick van der Velden keert terug in de basis bij de Tilburgers. Zijn basisplaats gaat ten koste van Robbie Haemhouts die op de bank begint. Op die bank van Willem II zit zondag voor het eerst ook Anouar Kali. De oud-middenvelder van FC Utrecht maakte deze week de overstap naar de club uit Tilburg en zit direct bij de selectie.

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Willem II volg je hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner