21.02.2016 15:03

Van der Wiel wil langer verblijf Ibrahimović

Gregory van der Wiel was samen met Zlatan Ibrahimović de smaakmaker aan de kant van Paris Saint-Germain in het gewonnen duel tegen Stade Reims. De vraag in Parijs is of de twee ex-Ajacieden ook volgend seizoen nog in het Parc des Princes spelen. Als het aan de Nederlander ligt wel.

Van der Wiel vertelde na afloop dat hij hoopt dat Ibrahimović zijn contract verlengt. Ook het contract van de Nederlandse rechtsback loopt af. Van der Wiel kende een moeizaam begin bij PSG, maar hij zag zijn kansen op speeltijd groeien, nu zijn concurrent Serge Aurier is geschorst om disciplinaire redenen. "Maar dat verandert voor mij niets aan de situatie. Ik wil mijn contract graag verlengen. Maar zoals bekend is het mijn zaakwaarnemer die praat met de club", aldus de oud-Ajacied in de Franse media.

Tegen Stade Reims  waren beide spelers nadrukkelijk aanwezig. Na twaalf minuten liet Zlatan zijn medespeler Van der Wiel scoren. Een uur later was Van der Wiel de aangever en kon Ibrahimović aan zijn moyenne werken. De Zweed wist daarna nogmaals het doel te vinden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner