22.02.2016 09:23

Van Bronckhorst: "Dit duel geeft vertrouwen"

Giovanni van Bronckhorst baalt van het gelijke spel van zijn ploeg in het duel met Roda JC, maar de trainer van Feyenoord ziet ook genoeg positieve punten. Gio is dan ook vol vertrouwen dat het goed komt met de Rotterdammers.

Na afloop van het duel staat hij De Telegraaf te woord. Duidelijk is dat Van Bronckhorst vindt dat hij met een punt te weinig heeft gekregen. "Je verdient gewoon te winnen. Maar gewoon is op dit moment niet gewoon", aldus de voormalig topvoetballer die volgens de positieve punten aanhaalt. "We hebben afgelopen week op compactheid getraind. Het stond in elk geval beter. Op het einde hadden we gewoon pech dat we de zege er niet uit sleepten. Maar dit duel geeft mij als coach wel vertrouwen."

Dirk Kuyt had Feyenoord vlak voor rust met het hoofd op een 1-0 voorsprong gezet, maar in de tweede helft incasseerde Feyenoord alsnog een tegentreffer. Vervolgens zette de stadionclub alles op alles om er nog een overwinning uit te slepen. "Ik heb spelers die nog steeds voor elkaar door het vuur gaan. Ik heb weer een team gezien dat wil strijden", aldus Van Bronckhorst. "We hebben weinig kansen weggegeven, zelf prima kansen gecreëerd, maar door even niet alert te zijn, krijg je zo’n goal tegen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner