22.02.2016 15:50

Bel Hassani over Willems: "Een en al spier"

Jetro Willems (r.) en Gonzalo vechten tijdens PSV - Heracles Almelo om de bal, die omhoog schiet na een inspeelpass. (20-12-2016)
Jetro Willems (r.) en Gonzalo vechten tijdens PSV - Heracles Almelo om de bal, die omhoog schiet na een inspeelpass. (20-12-2016)

Jetro Willems heeft indruk gemaakt op Iliass Bel Hassani tijdens de wedstrijd PSV - Heracles Almelo. De middenvelder van de uitploeg had hele andere verwachtingen van de linksback na het zien van zijn postuur.

Willems lag er maanden uit met een blessure en Bel Hassani dacht te zien dat hij daardoor in omvang was toegenomen. "Ik dacht eerst dat-ie wat dikker was geworden", geeft de spelverdeler van de formatie uit Overijssel toe in gesprek met de Volkskrant. Willems is inderdaad breder geworden, maar Bel Hassani zag en voelde al snel dat dit te maken had met de vele bezoeken aan het krachthonk.

"Het is een en al spier. Als je tegen hem aan loopt, stuiter je terug", grapt Bel Hassani, die denkt dat de Eindhovense linksback niet lang meer in Nederland voetbalt. "Die gaan we volgend seizoen niet meer terugzien in de Eredivisie." Willems voetbalde inmiddels ruim honderdvijftig wedstrijden, verdeelt over Sparta en (Jong) PSV. Het contract van de vleugelverdediger loopt nog een jaartje door.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner