25.02.2016 14:59

Marzo heeft aflopend contract: "Wil blijven"

Stefano Marzo hoopt dat hij met sc Heerenveen in gesprek kan gaan over zijn aflopende contract. De verdediger van de Friezen kan volgend seizoen gratis vertrekken bij de club, maar Marzo wil liever blijven bij sc Heerenveen.

"Mijn contract loopt dit jaar af en ik heb nog geen aanbieding van Heerenveen ontvangen, maar ik hoop dat ik kan blijven. Ik speel hier straks drie jaar en ik heb het naar mijn zin. Ik ken hier inmiddels bijna iedereen en ik voel me hier op mijn gemak", aldus Marzo in gesprek met FeanFan.

"Ik heb al die tijd moeten knokken en ben nooit verzekerd geweest van een basisplaats. Soms denk ik wel eens dat ik na dit seizoen moet vertrekken naar een club waar ik meer kans heb om te spelen, maar ik voel me hier thuis en ik wil graag blijven. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan."

Marzo komt uit de jeugdopleiding van PSV, maar wist daar niet definitief door te breken bij het eerste elftal. De verdediger speelde nog kort voor Beerschot AC, maar sc Heerenveen nam hem transfervrij over van de Belgen. In Nederland staat Marzo op 64 Eredivisie-wedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner