25.02.2016 18:03

Vermeij droomt: "Utrecht is een mooie club"

De spelers van De Graafschap omhelzen Vincent Vermeij (tweede van rechts) na zijn belangrijke doelpunt tegen Vitesse. (21-02-2016)
De spelers van De Graafschap omhelzen Vincent Vermeij (tweede van rechts) na zijn belangrijke doelpunt tegen Vitesse. (21-02-2016)

Vincent Vermeij is bezig aan een goede periode bij De Graafschap en dat zet de spits aan het denken. De aanvaller van de Superboeren beschikt over een aflopend contract en wordt gelinkt aan FC Utrecht.

Afgelopen weekend scoorde Vermeij (21) tweemaal in de derby tegen Vitesse (2-2). De voorhoedespeler is benieuwd waar zijn plafond ligt. "Utrecht zou een heel mooie volgende stap zijn. Het is een mooie club", bekent de afmaker in gesprek met Voetbal Inside, waar hij werd uitgeroepen tot speler van de week.

De aanvaller maakte in het verleden deel uit van de jeugdopleiding van Ajax. In 2014 besloot Vermeij de overstap naar Doetinchem te maken. "De droom was spelen bij Ajax. Nou, dat is gelukt. Waarom ik vertrok? Omdat ik geen uitzicht had op het eerste. Ik moest andere wegen bewandelen. Misschien dat ik er ooit nog kan spelen, dat zou geweldig zijn."

Vermeij was vooral in het begin van het seizoen geen vaste waarde bij De Graafschap. Desondanks kwam hij bijna elke speelronde in actie voor zijn werkgever. In 23 competitieduels scoorde Vermeij zes doelpunten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner