27.02.2016 14:07

Maher: "Ga nu niet lopen zaniken in de pers"

Adam Maher baalde van de 3-2 nederlaag van Jong PSV tegen Achilles'29, maar heeft genoten van de speelminuten. De middenvelder lijkt geen kans meer te maken bij het eerste elftal en vroeg daarom of hij mee kon doen met de beloften.

"Ik ben deze week naar de assistent-coach gegaan en heb gevraagd of ik minuten kon maken bij de beloften. Aan dat verzoek is gehoor gegeven en daar ben ik blij mee. In de winterstop heb ik een goed gesprek gehad bij de club, maar helaas zijn niet alle verwachtingen uitgekomen."

"Dat kan gebeuren en ik ga nu niet lopen zaniken in de pers", ging de spelmaker verder in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Daar schiet niemand wat mee op. In de zomer zien we wat er gebeurt en dat duurt nog lang."

"Ik kan nu alleen hard werken en goed trainen en dat blijf ik net als eerder doen. Het duurt nog lang tot de zomer er is, maar dan kijken we wel verder. Uiteraard wil ik, en dat geldt voor elke speler van jong tot oud, op het hoogste niveau spelen", besloot Maher zijn relaas.

In 2013 kwam de talentvolle middenvelder over voor een slordige zeven miljoen euro van AZ. In zijn eerste twee periodes in Eindhoven gingen er slechts respectievelijk acht en drie eredivisieduels langs hem heen. Dit seizoen moest hij al twaalf wedstrijden langs de zijlijn toekijken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner