27.02.2016 17:58

FC Groningen volop gewijzigd tegen FC Twente

Michael de Leeuw maakt een belangrijke goal voor FC Groningen. In de derby met SC Cambuur scoort hij de 1-0. (07-02-2015)
Michael de Leeuw maakt een belangrijke goal voor FC Groningen. In de derby met SC Cambuur scoort hij de 1-0. (07-02-2015)

'Never change a winning team', die uitspraak heeft FC Twente-trainer René Hake in zijn achterhoofd gehouden bij het maken van de opstelling voor het duel met FC Groningen. De Tukkers spelen ongewijzigd ten opzichte van het duel met SC Cambuur (3-0 winst) van vorige week.

Dat betekent dat Jeroen van der Lely, die vorige week de geblesseerde Robbert Schilder verving, wederom bij de eerste elf start. Hoewel Schilder inmiddels weer fit is, behoudt het negentienjarige talent zijn basisplaats. Uiteraard staat Hakim Ziyech op de ‘nummer tien’-positie bij Twente.

Aan de zijde van Groningen heeft Erwin van de Looi juist veel wijzigingen doorgevoerd. Na de 4-1 nederlaag bij AZ zij Juninho Bacuna en Desevio Payne hun basisplaatsen kwijt aan de terugkerende Hans Haterboer en Lorenzo Burnet, terwijl Albert Rusnák de voorkeur krijgt boven Jesper Drost.

De wedstrijd is LIVE te volgen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner