28.02.2016 12:28

El Azzouzi: "Het is voor ons ook genieten"

Ajax-huurling Zakaria El Azzouzi, hier in actie voor FC Twente tegen NEC Nijmegen, kijkt naar een afspeelmogelijkheid (27-01-2016)
Ajax-huurling Zakaria El Azzouzi, hier in actie voor FC Twente tegen NEC Nijmegen, kijkt naar een afspeelmogelijkheid (27-01-2016)

Zakaria el Azzouzi scoorde zaterdagavond tegen FC Groningen zijn tweede doelpunt in dienst van FC Twente. Sinds de komst van de Ajax-huurling hebben de Tukkers niet meer verloren en daar is de jongeling erg tevreden over.

"Ik ben hartstikke blij dat we de drie punten weer hebben. Sinds ik ben gekomen gaat het een stuk beter, ik ben daar blij mee. Ik weet niet hoe het hiervoor was, maar op dit moment is de spelersgroep heel close en gaat iedereen goed met elkaar om." Door de overwinning (2-0) tegen FC Groningen won FC Twente voor de vijfde keer op rij.

El Azzouzi geniet volop in Enschede. "Er worden grappen gemaakt, maar er wordt ook serieus gewerkt. Ik denk dat dat nodig is in het team. Hoe ik er in sta en hoe ik het mee maak; ik voel die spelvreugde wel. Ik heb plezier in het spel en ik denk dat de meeste jongens dat ook hebben. Het is voor ons ook genieten. Op dit moment ben ik hartstikke blij bij FC Twente en hoe het allemaal gaat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner