01.03.2016 10:31

Çavlan loopt ereronde met oud-ploeggenoten

Lion Kaak (l.) en Caner Çavlan (r.) lopen een ereronde na afloop van het competitieduel De Graafschap - sc Heerenveen. (28-02-2016)
Lion Kaak (l.) en Caner Çavlan (r.) lopen een ereronde na afloop van het competitieduel De Graafschap - sc Heerenveen. (28-02-2016)

SC Heerenveen-verdediger annex middenvelder Caner Çavlan liep zondagmiddag een ereronde met zijn oud-ploeggenoten van De Graafschap. De Doetinchemmer nam zondagmiddag afscheid van zijn oude ploeg.

"Robin (Pröpper red.) zei: 'Loop met ons mee.' Ik voel me altijd nog thuis hier en ken de mensen goed. Het is misschien niet normaal, maar ik lig zo goed bij de supporters en dat geldt andersom ook", vertelt Çavlan op de clubsite van De Graafschap. "Het is heerlijk om hier terug te keren. Ik kom hier graag. Dit is toch wel mijn club. Ik heb alleen maar vrienden in Doetinchem en ik heb veel contact met ze. Voor deze wedstrijd krijg je natuurlijk veel berichten."

Çavlan denkt dat De Graafschap niet rechtstreeks zal degraderen. "Ja, ik geloof daar in. Als je ziet hoe De Graafschap tegen ons speelt en grote kansen creëert, zegt dat wel iets over het team. Ze moeten die kansen benutten en dan komen de punten vanzelf. Ik geloof erin dat ze die punten gaan pakken en sowieso boven Cambuur gaan eindigen."

SC Heerenveen won zondagmiddag met 1-0 van De Graafschap.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner