01.03.2016 19:51

PEC Zwolle verlengt met doelman Van der Hart

PEC Zwolle-doelman Mickey van der Hart steekt zijn duim op, want het muurtje staat goed opgesteld bij een vrije trap van Feyenoord. (14-02-2016)
PEC Zwolle-doelman Mickey van der Hart steekt zijn duim op, want het muurtje staat goed opgesteld bij een vrije trap van Feyenoord. (14-02-2016)

Mickey van der Hart (21) staat ook de komende seizoenen onder de lat bij PEC Zwolle. De Zwollenaren maken dinsdag bekend dat de optie in het contract van de jonge doelman is gelicht. Van der Hart staat nu tot medio 2018 onder contract in Zwolle.

Van der Hart kwam in de zomer over van Ajax en begon als tweede doelman aan het seizoen. Door een blessure van Kevin Begois kwam de jonge keeper in de eerste seizoenshelft tot drie wedstrijden in de Eredivisie. Omdat Begois in de winterstop opnieuw geblesseerd raakte, stond Van der Hart na de winterstop elke wedstrijd onder de lat bij PEC Zwolle.

"Bij PEC Zwolle heb ik het ontzettend naar mijn zin. Er heerst een fijne sfeer in de groep en we zijn elke dag bezig om als team beter te worden. Met de begeleiding van onze technische staf, onder aanvoering van Ron Jans en keeperstrainer Jacques Storm, kan ik de komende periode verder doorgroeien naar een hoger niveau", vertelt Van der Hart op de clubsite van PEC Zwolle. "Het doet me dan ook goed en geeft me vertrouwen, hier nog twee jaar langer onder contract te staan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner