01.03.2016 20:58

Ramselaar: "We moeten de finale bereiken"

Bart Ramselaar (r.) vecht een duel uit met Jerson Cabral tijdens de wedstrijd van FC Utrecht bij FC Twente. (31-01-2016)
Bart Ramselaar (r.) vecht een duel uit met Jerson Cabral tijdens de wedstrijd van FC Utrecht bij FC Twente. (31-01-2016)

FC Utrecht krijgt woensdag een unieke kans om de finale van de KNVB beker te bereiken. De Utrechters hebben het getroffen met de loting: VVSB is de laatste hindernis die genomen moet worden om de eindstrijd te bereiken. Bart Ramselaar vindt dat zijn ploeg het nu niet meer kan laten liggen.

"Als we ons niveau halen, moeten we gewoon de finale bereiken", is de middenvelder van mening in gesprek met RTV Utrecht. "Een finale spelen zou fantastisch zijn. Het is een mooie prijs die we in de wacht kunnen slepen. Druk wil ik het niet per se noemen, maar het is wel heel erg belangrijk. Voor ons als spelers, maar ook voor de club. Als we ons eigen spel spelen moeten we gewoon van ze winnen."

Ramselaar vertelt dat FC Utrecht beelden heeft bekeken van VVSB. "Dus we weten waar hun sterkten en zwakten liggen, maar het is vooral belangrijk hoe wij zelf spelen", erkent de getalenteerde middenvelder.

FC Utrecht trof het met de loting in de halve finale, maar eerder in het toernooi hadden de Domstedelingen minder geluk. In de derde ronde was FC Groningen de tegenstander. In de kwartfinale schakelde FC Utrecht knap PSV in Eindhoven uit.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner