02.03.2016 10:48

Van der Maarel krijgt steun van supporters

FC Utrecht-aanvoerder Mark van der Maarel (l.) houdt Willem II-verdediger Rochdi Achenteh (r.) van de bal af. (21-02-2016)
FC Utrecht-aanvoerder Mark van der Maarel (l.) houdt Willem II-verdediger Rochdi Achenteh (r.) van de bal af. (21-02-2016)

Mark van der Maarel is dit seizoen één van de sterkhouders in de basis van FC Utrecht. Toch is het nog onzeker of hij ook volgend seizoen voor de Domstedelingen uit komt. De verdediger beschikt over een aflopend contract en vooralsnog is er nog geen aanbieding gedaan door FC Utrecht om die verbintenis te verlengen.

De supporters van Utrecht geven een duidelijk signaal af. Een groep supporters is een handtekeningenactie gestart om de clubleiding te overtuigen dat Van der Maarel een nieuwe verbintenis hoort te krijgen. Een grote steun in de rug van de verdediger. In De Telegraaf zegt Van der Maarel het volgende hierover: "Ik zie het als een blijk van waardering, terwijl ik ook moeilijke tijden heb gehad. Als je zo wordt gesteund, dan is dat heel mooi."

Van der Maarel geeft toe al wel gesproken te hebben met zijn werkgever, maar tot een aanbieding is het nog niet gekomen. "Voor mijzelf is het nu even klaar. Ik heb er wel mee gezeten, maar dat kost alleen maar negatieve energie. Ik focus me nu op het voetbal en we zien het over twee maanden wel weer.” Woensdagavond speelt de mandekker de belangrijke halve finale van de KNVB-beker tegen de amateurs van VVSB.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner