03.03.2016 11:31

Pantić hekelt Vitesse: "Wil terug naar Chelsea"

Danilo Pantić (r.) komt in de plaats van Valeri Qazaishvili (l.) tijdens het competitieduel Vitesse - De Graafschap. (21-09-2015)
Danilo Pantić (r.) komt in de plaats van Valeri Qazaishvili (l.) tijdens het competitieduel Vitesse - De Graafschap. (21-09-2015)

Danilo Pantić wil vertrekken bij Vitesse. De Servische middenvelder, die dit seizoen wordt gehuurd van Chelsea, kwam slechts tot acht officiële duels in het shirt van Vitesse en wil terugkeren naar Chelsea.

"Ik wil terug naar Chelsea", aldus Pantić in gesprek met Blic. "Al is het alleen maar om te trainen. Wat doe ik nog bij Vitesse? Misschien hebben ze bij Vitesse wel een hekel aan Serviërs. Nemanja Matić kreeg hier geen kans en Uroš Đurđević kwam in anderhalf jaar ook maar tot 22 wedstrijden."

"We zijn hier met zijn vijven van Chelsea en niemand speelt. Dat betekent dat er iets verkeerd zit", aldus de Serviër, die het gevoel heeft dat hij geen eerlijke kans heeft gekregen in Arnhem. "Als ik een kans had gehad en die had verprutst, was ik stil gebleven. Maar ik heb nooit een eerlijke kans gekregen."

Naast Pantić spelen ook Lewis Baker, Nathan, Isaiah Brown en Dominic Solanke op huurbasis van Chelsea bij Vitesse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner