03.03.2016 14:55

Fraser beducht voor counters van FC Twente

Henk Fraser wil dat zijn ADO Den Haag in het uitduel met PSV meer naar voren gaat spelen. (27-02-2016)
Henk Fraser wil dat zijn ADO Den Haag in het uitduel met PSV meer naar voren gaat spelen. (27-02-2016)

Henk Fraser beseft dat ADO Den Haag het vrijdag tegen FC Twente niet zo eenvoudig krijgt als eerder dit seizoen. De Hagenaren wonnen in augustus met liefst 1-4 in de Grolsch Veste. FC Twente verkeert echter in betere vorm dan toen.

De trainer van ADO Den Haag merkt dat FC Twente een andere speelwijze hanteert dan voorheen. "Ze kiezen ervoor om voldoende mensen achter de bal te houden. Ze laten de tegenstander aan de bal en zijn in de counter erg gevaarlijk", zegt hij op de clubsite van de Hagenaren.

Fraser gaat er vanuit dat de bestuurlijke perikelen in Enschede geen invloed hebben op het spel van FC Twente. "We hebben zelf ook met een aantal zaken te doen gehad. Je doet als trainer er alles aan om dat bij de ploeg weg te houden en je te focussen op dingen waar je wel invloed op hebt."

De Hagenaren kunnen tegen FC Twente niet beschikken over Dion Malone en Danny Bakker, die een schorsing uitzitten. Vito Wormgoor is eveneens niet inzetbaar: hij is geblesseerd. "Maar Wilfried Kanon en Aaron Meijers zijn weer terug", besluit Fraser.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner