05.03.2016 22:44

Van de Looi: "Het was heel slecht van ons"

FC Groningen leed zaterdagavond de vierde competitienederlaag op rij en was op eigen veld nagenoeg kansloos tegen PSV (0-3). "Het was heel slecht van ons", moest trainer Erwin van de Looi na afloop erkennen. "Als je tegen PSV een resultaat wilt halen moet je niet teveel fouten maken en moet het scoreverloop mee zitten en dat was vandaag absoluut niet zo", aldus Van de Looi.

De coach die na dit seizoen vertrekt heeft het vertrouwen echter nog niet verloren. "We hebben een lastige serie gehad met thuiswedstrijden tegen Ajax en PSV en uitwedstrijden tegen AZ en FC Twente, ploegen in vorm. Het wordt wel twee voor twaalf. We gaan de koppen bij elkaar steken en keihard knallen", zei hij tegen FOX Sports over het overleg dat hij voor zondag heeft belegd met zijn selectie.

Op weg naar de uitwedstrijd tegen Excelsior dreigt nog wel een aantal blessures bij FC Groningen. Lorenzo Burnet en Oussama Idrissi verlieten het veld in de Euroborg zaterdagavond aangeslagen en moesten worden vervangen. Bryan Linssen raakte eveneens geblesseerd en is door zijn vijfde gele kaart in sowieso geschorst voor het komende duel.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner