06.03.2016 22:02

Toornstra weer in de basis sinds Advocaat

Jens Toornstra heeft een brede glimlach op het gezicht, nadat hij Feyenoord op een 1-0 voorsprong zet tegen SC Cambuur. (06-03-2016)
Jens Toornstra heeft een brede glimlach op het gezicht, nadat hij Feyenoord op een 1-0 voorsprong zet tegen SC Cambuur. (06-03-2016)

Jens Toornstra heeft weer een basisplaats bij Feyenoord. Zondag scoorde de middenvelder de openingstreffer tegen Cambuur. Dit legde de basis voor een volgens Toornstra verdiende overwinning.

"Cambuur heeft niet heel veel kansen gehad, maar wij hebben ook niet dusdanig goed gespeeld dat we hebben afgedwongen om hier dik te winnen'', aldus Toornstra tegenover FOX Sports. 

Volgens Toornstra moet er gewerkt worden aan de grote ruimtes op het veld, iets waar Van Bronckhorst ook een opmerking over maakte. Toch draait het nu om de overwinning. "Uiteindelijk zijn de punten het belangrijkst. Goed spel is leuk, maar we hebben nu vooral resultaten nodig."

Sinds Dick Advocaat zijn gezicht laat zien bij Feyenoord, is Toornstra verzekerd van een basisplaats. Of het in verband met elkaar staat, weet de 26-jarige Feyenoorder niet. "Ik weet niet hoe het precies is gegaan. Ik ben in ieder geval dat ik weer speel en dat we winnen."

Het lijkt erop dat Toornstra er goed aan deed om in de winterstop niet te vertrekken, iets wat Lex Immers wel deed. "Het is rustig zonder hem, haha. Lex doet het ook goed in Wales. Dat gun ik hem van harte."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner