07.03.2016 20:34

Mats Seuntjens: "Klaar voor stap hogerop"

Mats Seuntjens (l.) zoekt tijdens NAC Breda - Helmond Sport de zijkanten op in het persoonlijke duel met Gillian Justiana. (29-01-2016)
Mats Seuntjens (l.) zoekt tijdens NAC Breda - Helmond Sport de zijkanten op in het persoonlijke duel met Gillian Justiana. (29-01-2016)

Als NAC Breda dit seizoen niet promoveert naar het hoogste niveau, vertrekt Mats Seuntjens bij de formatie uit Brabant. De spits, die meer dan honderd wedstrijden speelde voor NAC Breda, vindt zichzelf klaar voor de Eredivisie.

Seuntjens speelt al sinds 2011 bij het eerste elftal van de club en kwam ook al tot tachtig wedstrijden op het hoogste voetbalniveau van Nederland. Dit seizoen is zijn eerste in de Jupiler League, maar dat niveau vinden Seuntjens en de mensen om hem heen te laag. "Een aantal spelers van NAC heeft dat tegen mij gezegd. Ik wil niet arrogant overkomen of stoer doen hoor, maar ik voel zelf ook dat ik klaar ben voor een stapje hogerop", is Seuntjens helder in gesprek met Tjerkstra Media.

In de winterstop werd de spits, die ook op het middenveld uit de voeten kan, al gelinkt aan diverse Eredivisie-clubs. ADO Den Haag was erg concreet, maar ook AZ was gecharmeerd van de voetbalkwaliteiten van Seuntjens, die dit seizoen tien keer scoorde. Al met al lijkt de aanvaller volgend seizoen in de Eredivisie te spelen. "Ik hoop dat het gaat gebeuren. Het kan met NAC zijn als we promoveren via de nacompetitie of middels een overstap naar een andere club."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner