08.03.2016 13:45

Faber tekent voor twee seizoenen in Groningen

NEC Nijmegen-trainer Ernest Faber trekt een gekke bek voorafgaand aan het competitieduel NEC - Heracles Almelo. (06-03-2016)
NEC Nijmegen-trainer Ernest Faber trekt een gekke bek voorafgaand aan het competitieduel NEC - Heracles Almelo. (06-03-2016)

Ernest Faber heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij FC Groningen. De oefenmeester heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij FC Groningen, maar maakt het seizoen af bij NEC Nijmegen.

"Het is fantastisch om hier te zijn", zei Faber tijdens zijn presentatie bij FC Groningen. "FC Groningen is een club in beweging en een club met successen." Faber is bij FC Groningen de opvolger van Erwin van de Looi. De huidige trainer van de Groningers besloot onlangs om na het huidige seizoen te stoppen als trainer van FC Groningen.

Algemeen directeur Hans Nijland is blij met de komst van Faber. "Faber is een jonge, beloftevolle trainer, die zijn sporen al aardig heeft verdiend", aldus Nijland. "Hij past daarmee prima in de vernieuwingsslag die we aan het maken zijn. Hij is de ideale man om FC Groningen verder te laten groeien. Bovendien kent hij FC Groningen als speler."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner