10.03.2016 10:55

Antonia in genade aangenomen bij Groningen

Jarchinio Antonia is weer in genade aangenomen bij FC Groningen. De buitenspeler was om disciplinaire redenen verbannen uit de selectie, maar is vanaf nu weer welkom op het trainingsveld.

Dit maakten de noorderlingen donderdagochtend bekend op de officiële clubwebsite. Antonia heeft in een gesprek met manager technische zaken Peter Jeltema en de scheidend hoofdtrainer Erwin van de Looi zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn gedrag, waarmee de kous klaarblijkelijk af is. Antonia hervat de training per direct en begint bij het beloftenelftal van Groningen. "Afhankelijk van wat hij op het trainingsveld laat zien, besluit de technische staf wanneer de tijd rijp is om hem weer bij het eerste elftal mee te laten doen", licht Jeltema het besluit toe.

Ook Antonia toont zich opgelucht dat deze kwestie nu in het verleden ligt. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan de staf en spelers en heb aangegeven dat ik fout zat. Ik wil nu bij Jong FC Groningen laten zien dat ik het team heel graag wil helpen in de slotfase van het seizoen. Ik ben erop gebrand revanche te halen", aldus de vleugelaanvaller met Antilliaanse roots.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner