12.03.2016 10:30

Vermeer: "Derde en finale, hebben nog niks"

Feyenoord heeft de malaise na een winstreeks van drie wedstrijden voorlopig achter zich gelaten, maar doelman Kenneth Vermeer rekent zich niet rijk. De eerste keeper van de Rotterdammers beseft dat Feyenoord nog niets heeft.

De Stadionclub schreef dit seizoen negatieve geschiedenis, door zeven wedstrijden achter elkaar te verliezen in de Eredivisie. Het betekende een negatief clubrecord voor Feyenoord, maar bekersucces kan de schaamte gedeeltelijk wegwerken. "Na zo'n vervelende periode is het natuurlijk lekker dat je weer een weekje rust creëert", geeft Vermeer toe in gesprek met Feyenoord TV.

De Rotterdammers pakten drie punten tegen FC Utrecht en SC Cambuur, daarnaast wist de club van AZ te winnen in de halve finale van de KNVB beker. "We wisten dat het een hele belangrijke periode was. We moesten alles winnen en dat hebben we gelukkig gedaan. Op sommige momenten met goed voetbal, maar ook met veel werklust."

Feyenoord staat inmiddels weer derde in de Eredivisie, met hetzelfde aantal punten als AZ, maar met een beter doelsaldo. "We staan derde en hebben de bekerfinale bereikt, maar we hebben nog niks. In de competitie moeten we derde blijven en als de bekerfinale in zicht komt, moeten we die winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner