12.03.2016 12:14

El Azzouzi droomt: "Ik wil slagen bij Ajax"

NEC-middenvelder Janio Bikel vecht een duel uit met FC Twente-aanvaller Zakaria el Azzouzi. (27-01-2016)
NEC-middenvelder Janio Bikel vecht een duel uit met FC Twente-aanvaller Zakaria el Azzouzi. (27-01-2016)

Bij Jong Ajax kreeg Zakaria el Azzouzi te maken met veel concurrentie, waarna hij en zijn werkgever kozen voor een verhuur aan FC Twente. In de Eredivisie scoort de spits ook vrolijk door, waarmee hij op een vaste plek in Amsterdam hoopt.

"Ik heb mijn plek wel gevonden hier. Ik ben blij en ik voel me goed in dit team", stelt El Azzouzi over zijn positie bij FC Twente in gesprek met de NOS. Sinds zijn vertrek naar Enschede in de winterstop speelde de aanvalsleider acht wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde. Daarmee laat de spits ook op een hoger niveau zien een neusje voor de goal te hebben, nadat hij dat eerder al liet zien bij de A-junioren in de Youth League en de Jupiler League

"Ik wil dit seizoen nog belangrijk zijn bij FC Twente en wat er daarna gebeurt, zien we wel. Maar mijn droom is te slagen bij Ajax, daarom heb ik ook zo'n lang contract tot 2020 getekend." Vanuit Amsterdam blijft het echter rustig vooralsnog. "Het zou wel mooi zijn als de trainer af en toe laat weten hoe hij vindt dat het gaat, dat zou ik erg waarderen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner