13.03.2016 10:59

FC Utrecht in top vijf: "Zijn nog te wisselvallig"

Met een vijfde plek na 26 wedstrijden in de Eredivisie en een finaleplek in de KNVB beker doet FC Utrecht weer mee in voetballand Nederland. Toch blijft Christian Kum kritisch op de prestaties van de Domstedelingen.

"We zijn nog te wisselvallig", stelt de verdediger op de clubwebsite van FC Utrecht. "Maar dat lijkt eigenlijk voor alle clubs in de Eredivisie wel te zijn. Wij kennen onze kwaliteiten, weten wat we kunnen. Het is zaak dat we dat, zoals we dat dit seizoen al heel vaak deden, laten zien. We moeten doorgaan vanuit onze eigen kracht."

"We weten dat we als club en als team heel veel potentie hebben, dan is het altijd de vraag of je die potentie er ook uithaalt. Als het een beetje goed in elkaar valt, kan het een heel mooi seizoen worden. Maar dat kun je pas aan het einde van de rit zeggen. Dan weet je hoe de competitie is afgelopen en wat het toernooi om de KNVB beker ons heeft gebracht. We staan in de finale van de KNVB beker en op de vijfde plek van de Eredivisie, dus we kunnen in elk geval stellen dat we op de goede weg zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner