14.03.2016 13:45

Jones praat met NEC: "Heb het naar mijn zin"

Brad Jones tekende in januari een contract tot het einde van het seizoen bij NEC Nijmegen. De Australiër is onderhandeling met NEC over een nieuw contract en heeft het naar zijn zin bij NEC, maar heeft nog niet getekend.

"Het is al in de pers gekomen dat we in gesprek zijn", aldus Jones tegenover Omroep Gelderland. "Maar dat betekent niet dat er morgen al een contract wordt getekend. Zo gauw gaat het nooit. Iedereen vraagt ernaar. Ik heb al zo veel meegemaakt in het voetbal, dat je het nooit weet. Op dit moment heb ik het naar mijn zin. Dat is positief en we gaan verder praten en zien wel waar het op uitdraait."

Jones genoot zondagmiddag in ieder geval van het gelijkspel tegen Ajax (2-2). "Als je dit niet mooi vindt als voetballer, moet je stoppen. Dit was echt heerlijk. Misschien een beetje gelukkig dat we hier weg komen met een punt. Maar het maakt niet uit, de kranten schrijven gewoon dat het 2-2 is geworden. We hadden het even lastig na de rust. Dit was echt een teamprestatie. Het was talent tegen een goede mentaliteit. En op die manier hebben wij hun talenten kunnen afstoppen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner