16.03.2016 14:47

Aalbers blij met mooie uitdaging in Groningen

Carlos Aalbers wordt gepresenteerd als technisch manager van Willem II. (05-03-2015)
Carlos Aalbers wordt gepresenteerd als technisch manager van Willem II. (05-03-2015)

Carlos Aalbers is blij dat hij een nieuwe mooie uitdaging kan aangaan bij FC Groningen, maar baalt ook van zijn vertrek bij Willem II. Aalbers begint op 1 april als hoofd-scouting bij FC Groningen.

"Ik kan aan de slag bij een club die in alle opzichten groter is dan Willem II, maar het moment om te gaan is lastig. Daar heb ik echt pijn van in mijn buik. Vorige week ben ik benaderd. Een paar dagen later hebben we met elkaar gesproken en afgelopen weekend heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt. Er ligt in Groningen een mooie uitdaging op me te wachten. Als hoofd-scouting heb ik daar het gevoel dat ik weer iets dichter op het voetbal kom te zitten dan als technisch manager."

"Bovendien is er gezien de grootte van de club meer mogelijk dan bij Willem II", vervolgt Aalbers tegenover Voetbal International. "Dat neemt niet weg dat ik een plezierige tijd heb gehad in Tilburg. Ook al was de periode maar kort. Ik wist van te voren dat de middelen beperkt waren. Onze doelstelling was rechtstreeks lijfsbehoud in de Eredivisie. En ik ga er vanuit dat we daarin in slagen met de spelers die we hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner