18.03.2016 22:23

Faber puzzelt niet na wegvallen van topscorer

NEC Nijmegen-trainer Ernest Faber trekt een gekke bek voorafgaand aan het competitieduel NEC - Heracles Almelo. (06-03-2016)
NEC Nijmegen-trainer Ernest Faber trekt een gekke bek voorafgaand aan het competitieduel NEC - Heracles Almelo. (06-03-2016)

NEC-trainer Ernest Faber moet de komende wedstrijden clubtopscorer Christian Santos missen, maar de eindverantwoordelijke in Nijmegen denkt niet dat dit hele grote problemen oplevert. Faber kijkt alvast vooruit naar het duel met ADO Den Haag.

"Natuurlijk vallen er wat doelpunten weg, maar het is niet zo dat ik nu een enorme puzzel heb", stelt Faber op de persconferentie voor de wedstrijd op de zondagmiddag. "In het voetbal is het zo dat op dit soort momenten juist weer andere spelers kunnen opstaan die wellicht met één doelpunt al echt de stap omhoog kunnen maken", kijkt de trainer, die volgend seizoen voor de groep van FC Groningen staat, naar zijn huidige selectie.

Met Joey Sleegers, Mihai Roman, Jay-Roy Grot en Anthony Limbombe heeft Faber vier opties voor de spitspositie. NEC staat momenteel achtste in de vaderlandse competitie, maar de nummers zeven en zes, Vitesse en Heracles Almelo, liggen niet ver van de promovendus af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner